WE CREATE YOUR HOME

Bij WE-PROJECTS zijn we steeds gepassioneerd op zoek naar zorgvuldig uitgezochte en unieke locaties, waar we voor U een thuis creëren. In deze zoektocht houden we bijzonder rekening met de veranderende eisen op het vlak van stedenbouwkundige omgeving, maar ook wat betreft beleving, comfort, energie en architectuur.

Omdat het bouwen van uw thuis een uniek project is, betrekken we U graag zo snel als mogelijk om zo een afwerking op maat te voorzien. Persoonlijke aanpak en begeleiding dragen we hoog in het vaandel en bij ons bent U als klant nog steeds koning. Zo zijn de keukens, badkamers, binnendeuren alsook de vloer- en wandbekleding vrij te kiezen binnen de voorziene budgetten. Wij begeleiden U persoonlijk bij het maken van deze keuzes in de ruime toonzalen van onze bouwpartners, waar we een hechte samenwerking mee hebben.

Naast onze eigen bouwprojecten, kunt U bij ons ook terecht voor advies, begeleiding of de volledige coördinatie van de inrichting of herinrichting van uw interieur. Kortom, bij WE-PROJECTS bent U aan het juiste adres voor het realiseren uw thuis.

Residentie "Moulin"

Residentie Moulin bestaat uit 5 appartementen en is ontworpen volgens de hedendaagse, maar tevens tijdloze architectuur.

Moleneinde 3, 9200 Schoonaarde

Details

Verklaring over cookies