Residentie "Ulobia"

Laatste fase van een uniek woonproject omgeven door zijn natuurlijk groen. Deze meergezinswoning bestaat uit vier appartementen met twee slaapkamers en een penthouse met drie slaapkamers waarvan 1 met ensuite badkamer en 1 met badkamer en dressing. Het project is momenteel in aanbouw en wordt gebouwd onder de huidige BEN-norm wat zorgt voor een minimale ecologische voetafdruk. Een hoge afwerkingsgraad met alle hedendaagse luxe zoals vloerverwarming, zonnepanelen en een met vrije keuze van materialen en inrichting zijn voorzien.

Elk appartement beschikt over een eigen terras aan de leefruimte; het penthouse heeft twee terrassen waarop je zowel kan genieten van de ochtendzon als de namiddag- en avondzon. Deze residentie is gelegen in een residentiële buurt van Sint-Amandsberg en dit op een boogscheut van Gent centrum, wat de mobiliteitsscore ten goede komt . Kortom, een uitzonderlijk concept in nabijheid van winkels , scholen en openbaar vervoer.

Deze meergezinswoning vormt de toegang tot een achtergelegen woonerf waar een oude fabrieksgebouw met prachtige gemeenschappelijke binnentuin van 700m2 werd omgebouwd naar uitermate rustig gelegen woon entiteiten omgeven door groen en werd enkele jaren terug genomineerd voor de “dag van de architectuur”.

Verklaring over cookies